Magnus Hedberg

Magnus Hedberg är utan tvekan den nya tidens föreläsare. Han är en sann inspiratör som blandar innovativa kunskaper med träffsäkra exempel, bland annat från TV3:s program Lyxfällan där han medverkat som programledare under fler säsonger än någon annan programledare.

Förutom sitt engagemang som programledare har Magnus arbetar kontinuerligt med utbildningar och föreläsningar med ledande företag i olika branscher. Magnus främsta styrka är att få folk att bli medvetna om sitt agerande och sitt beteende och utifrån detta skapa varaktig förändring och positiva resultat i sin personliga och professionella utveckling. 

Magnus skönt förlösande föreläsningsstil med smittande entusiasm och total närvaro gör honom till en mycket populär och eftertraktad föreläsare. Magnus föreläser bland annat om hur du blir framgångsrik, hur du får koll på din budget och din ekonomi, hur du når dina mål och hur du når fram till människor med ditt budskap.

Magnus är även en flitigt anlitad moderator. Genom att använda sina erfarenheter från Lyxfällan skapar han en annorlunda tillställning som gör vilket evenemang som helst intressant och inspirerande.  Magnus passar perfekt för såväl det lilla evenemanget som den stora årliga konferensen.

Magnus är en talare med gedigen erfarenhet från både försäljnings- och kundservicearbete och han har arbetat i ett flertal ledande befattningar i vitt skilda branscher. Magnus har även erfarenhet som programledare för TV3:s program ”Lyxfällan”.

Här kan du köpa Magnus Hedbergs bok.


 


 

Föreläsningsområden:

  • Kommunikation
  • bemötande
  • ekonomi
  • personlig utveckling
  • målsättning
Referens

"Den säljmodell som EQP och Magnus Hedberg utbildat oss i är förstklassig och en av få modeller där även den som gått "alla"kurser kan konstaterar att detta är något utöver det vanliga! Enkla och realistiska verktyg som direkt går att omsätta i verklig handling förmedlades av Magnus på ett professionellt, engagerande och inte minst underhållande sätt. Världsklass!"

TDC
Anders Agerblad
Försäljningschef

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår