Atle Johansen

Atle Johansen

Atle Johansen föreläser om att trivas och att ha kul på jobbet, hur man bemöter folk, vänner, gäster, eller kunder på bästa sätt. Han är ett rent knippe glädjespridare, och förmedlar hur man tillsammans gör för att skapa och behålla god och glad stämning.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Atle Johansen

Atle Johansen är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare på temat inspiration och arbetsglädje. Han har en omfattande erfarenhet och kompetens vad gäller att arbeta med inspirations- och motivationsfrågor inom företag och organisationer.

Atle vill att det ska vara roligt att gå till jobbet. Han vill att människor ska trivas och utvecklas, gå med lyft blick och känna stolthet. Han vill att alla ska tycka det är roligt att samarbeta inom företaget och känna en proaktiv stämning som genomsyrar allt man gör. På så sätt kan företaget växa på en solid värdegrund och alltid hålla vad man lovar.

Balans i livet betyder att det är många bitar som skall passa in i våra liv och hur vi har det i vårt privatliv påverkar oss i jobbet. Atle menar att en viktig faktor för välbefinnande på jobbet är att man känner sig uppskattad och får beröm för det man gör och den man är. Det gäller alla från chefer till medarbetare, på alla nivåer.

Atle är en mycket efterfrågad föreläsare som med sin optimism, humor och träffsäkerhet gång på gång lyckas locka fram det bästa i oss och skapa en” vi tillsammans mot målet”-stämning, samtidigt som han ger konkreta tips för hur man skapar ett vinnande lag. Han har en fantastisk förmåga att få människor att släppa garden och må bra. Skratt, glädje och energi är Atles signum som föreläsare.

Atle har en lång lista med nöjda kunder, bland annat företag inom näringsliv, den offentliga sektorn och föreningslivet. Han blev bl. a. utsedd till Årets inspiratör 2012 (kundernas pris) med det magiska genomsnittsbetyget 4.81 av 5.0 i genomsnitt.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Atle Johansen