Blossom Tainton-Lindquist

Blossom Tainton-Lindquist

Hur extrem måste man leva för att verkligen må bra? Ska man leva på mikrogrönt och träna varje dag? Blossom menar att en sund hälsa är en resa och en destination. Hon talar om hur hittar kraften inom sig och hur man använder den på rätt sätt.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Blossom Tainton-Lindquist

Bli expert på dig själv och upptäck kraften.

Livet är föränderligt, så även vår hälsa. Ingen kan vara på topp jämt men vi kan alltid vara vårt bästa jag i den situation vi befinner oss. Det är upp till var och en att välja hur man vill leva sitt liv. Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination.

Blossom Tainton-Lindquist är övertygad om att det går att öka sin energi och kapacitet. I Blossoms föreläsning ”Bli expert på dig själv och upptäck kraften” tar hon upp frågeställningen: Vad är hälsa?

  • Varför är det så svårt att ta ansvar för sin egen hälsa?
  • Måste vi träna och leva på groddar för att må bra?
  • Hur ska vi göra för att må vårt allra bäst och vara till mest nytta för vår omgivning?
  • Kraften finns redan i oss, men hur väcker vi den?

Blossom Tainton-Lindquist är mångsysslaren som bl a. är artist, personlig tränare, fitnesskonsult, föreläsare och författare. Hon har varit verksam som artist i snart 30 år och som tränare i 15år. Träningen har betytt mycket för henne på många olika sätt. Ta del av hennes erfarenheter och få tips och råd till din personliga toppform, på ett underhållande och inspirerande sätt.

Foto: Jenny Groth

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Blossom Tainton-Lindquist