Christian Wass

Christian Wass

Vi går ständigt igenom förändringar, stora och små, och de kan vara mer  eller mindre svåra. I Wass föreläsningar drar han paralleller mellan det privata samt arbetslivet och hur man får tuffa förändringar att bli till framgång och en tillgång. Han menar att attityden avgör om det blir ett problem eller en viktigt lärdom.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

Christian Wass

Få en inspirationsboost utöver det vanliga!  Med konkreta och mellanmänskliga verktyg inspirerar Christian alla att bli bättre på att hantera förändringar. Och han vet vad han pratar om.

För 20 år sedan dök han från en badbrygga, skadade nacken och är sedan dess förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. En stor förändring för en 20-årig kille på väg ut i vuxenlivet. Att vi människor är kapabla att hantera väldigt stora förändringar är Christian ett inspirerande bevis på då han efter olyckan utbildade sig till civilekonom, har jobbat som aktiemäklare och numera lever familjeliv med fru och barn.

Christian väver samman exempel från både arbetsliv och privatliv för att belysa förändringsprocesser och ger konkreta verktyg för hur de kan hanteras. Den som är förändringsberedd och har en öppen attityd är väl rustad för det mesta livet kan erbjuda, både hemma och på arbetsplatsen.

Christian levererar alltid dynamiska föreläsningar, där han blandar humor, värme och allvar. Han lämnar ingen oberörd och passar in i en mängd olika sammanhang. Något som nomineringen till Stora Talarpriset 2012 är ett otvivelaktigt bevis för.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Christian Wass