David Philips

David Philips

Att förstå hur hjärnan funkar och hur den svarar på olika intryck är något som David Philips är expert på. Han talar om hur man med små medel kan få olika utfall i samtal, och hur viktigt det är med betoningar och kroppsspråk.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

David Philips

Håller David Phillips vår tids mest relevanta föreläsning? Mycket möjligt. Enligt svenska studier används PowerPoint i 92 % av alla presentationer. 81 % av dessa klassificerades av de anställda som usla. Men vad är egentligen dåligt? Rätt använt är PowerPoint nämligen ett av våra absolut bästa hjälpmedel.

David JP Phillips är global föreläsare inom modern kommunikation och författare till boken ”How To Avoid Death By PowerPoint” som sålts i över 30 länder. Världens utan tvekan mest inflytelserika ämne är Presentationsteknik – din förmåga eller oförmåga att kommunicera är det främsta resultat bakom din framgång. Så inleder David JP Phillips en fascinerande föreläsning genom modern Presentationsteknik. Du kommer aldrig att se på PowerPoint på samma sätt igen efter denna föreläsning.

David som föreläsare

Death By PowerPoint är seminariet som tar revansch på det fantastiska hjälpmedlet PowerPoint. David Phillips tar oss med på en underhållande och fascinerande kunskapsresa genom de kognitiva grundvallarna som ska styra en PowerPoint. Med utgångspunkt i hjärnans funktion ur ett neurologiskt och biologiskt perspektiv får du som åhörare fakta, kunskap, tips och råd där du förstår exakt varför du ska göra som David föreslår och vad det gör för skillnad för den som lyssnar. David lever som han lär och föreläsningarna är knivskarpa i sitt framförande och kryddade med sköna doser av humor. Modern kommunikation när den är som bäst!

Davids erfarenheter

Davids fascination och passion för modern kommunikation inleddes då han redan som 16-åring genom ett våghalsigt inköp av en EEG från USA började studera hur hjärnan reagerade på olika typer av kommunikationsstimulanser. Han coachar idag politiska ledare och företagsledare världen över för avgörande framträdanden där miljoner och ibland även miljarder står på spel. Han har mer än 10 års erfarenhet av föreläsningar, varav de sista fyra som global föreläsare. Hans genombrott skedde genom föreläsningen ”How To Avoid Death By PowerPoint” som har TV-sänts i Norden vid tre tillfällen och spelats in på TEDx med en kvarts miljon visningar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med David Philips