Marika Carlsson

Marika Carlsson

Marika Carlsson misslyckas aldrig med att underhålla. Det blir sprutt-tårar och man känner hur six-pacet byggs! Boka henne som underhållare till ditt event och ingen kommer lämna besviken och det kommer vara något ni pratar om länge!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Marika Carlsson

Marika Carlsson är en av de mest omtalade och glittrande komikerna i dag. Det går inte att värja sig mot detta energiknippe som på scenen smittar publiken med sin enorma glädje och entusiasm.

Kanske har ni sett Marika i bl.a. Parlamentet, Roast på Berns, RAW, Humorgalan, Kvällsöppet med Ekdal eller som programledare i SVT för Nationaldagen 2010. Marika sommarpratade även i P1 2012, samma år korades hon till Sveriges bästa kvinnliga komiker på Svenska Standup galan med motiveringen: ”För hennes lysande scennärvaro och pricksäkra observationer från ett exotiskt och skånskt perspektiv. En fullfjädrad komiker som knockar publiken med sitt leende och sin charm.” Det var andra gången hon vann detta pris.

Marika Carlsson ger även inspirationsföreläsningar med titeln “Hur blev det såhär?”, en rolig föreläsning om att vara annorlunda, att stå upp för den man är och att våga ta plats. Marika adopterades från Etiopien, hon är hittebarnet som fick en ny chans i livet och tog den. Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Hon talar även om kroppsspråk, kommunikation och kroppskontroll under föreläsningen ”Jag dör hellre än att stå här”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Marika Carlsson