Stefan Holm

Stefan Holm

Vissa känns som om de föds med talang och bara glider in på en räkmacka. Världsmästaren Stefan Holm visar att det är så mycket mer än talang för att nå sina mål. Han delar med sig av anekdoter från tävlingslivet, och vad det krävs för att komma till toppen. För att nå vägen till framgång behövs engagemang, rätt attityder, träning, och rätt inställning.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Stefan Holm

Vad krävs för att bli bäst i världen? Det kan nog bara en världsmästare förklara. Stefan Holm är en vinnarskalle som hela svenska folket har tagit till sitt hjärta. Han har blivit en stor inspirationskälla får många, både på idrottsarenorna och i näringslivet.

Det är något speciellt med Stefan Holm, han har det där lilla extra som man bara ser hos en världsmästare. Men vad motiveras en idrottare av och hur blir man bäst? I sin föreläsning delar Stefan med sig av sina bästa tips och råd om vad som behövs för att bli framgångsrik.

Stefan som föreläsare

Stefan tar med sin publik på en inspirerande och engagerande föreläsning som är fullmatad med anekdoter från hans karriär. Han berättar på ett motiverande sätt att det inte räcker med bara talang för att nå sina mål. Det krävs engagemang, träning, attityd och inställning. Stefan förmedlar sitt budskap på ett sätt som bara en världsmästare kan. Och han spar inte på krutet utan bjuder på sin spännande och ytterst personliga historia, med både medgångar och motgångar.

Stefans erfarenheter

Stefans meritlista är lång. Sedan hans karriär som höjdhoppare tog fart i slutet av 90-talet har han plockat inte mindre än elva medaljer, varav sju guld, i internationella mästerskap. Inklusive ett guld efter den spännande finalen av OS i Aten 2004.

Han har också fått motta Bragdguldet, Jerringpriset och Victoriastipendiet. Och att han är en målmedveten vinnarskalle även utanför friidrottsarenan märktes när han plockade hem vinsten i På spåret i SVT två gånger, först med Ingela Agardh 2003 och sen med Katarina Mazetti 2006. 2013 blev han invald till Internationella Olympiska Kommittén (IOK). Idag arbetar Stefan som kommunikatör på Karlstads universitet

Foto: Tommy Andersson

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Stefan Holm