Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Vad är det tekniken gör med vårat beteende och hur blir samhället format av det? Detta är ämnen som Stefan Hyttfors talar om. Han ser på framtiden från ett beteende-perspektiv. Hur robotar tar över jobbet, hur synen på könen luckras upp. Han ser och kritiskt på den tekniska utvecklingen och ifrågasätter om tempot hjälper oss människor eller om vi borde få det att sakta ner.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade och inspirerande föreläsare. Hans förmåga att beskriva trender som förändrar samhället, näringslivet och våra beteenden får dig garanterat att se nya hot, möjligheter och inte minst behovet av ständig förändring.

Vi lever i en tid präglad av omtumlande generationsskiften; Kvinnor födda på 70-talet tar ledarrollen från manliga 40-talister, digitala affärsmodeller krossar analoga, småskalighet utmanar storskalighet, människor förlorar jobben till maskiner och världsekonomins tillväxt kommer från de vi kallar fattiga. Vad innebär samhälls-förändringen och det uppskruvade tempot för oss? Vad kan vi säga om framtiden och hur gör de som ser ut att lyckas? Förmågan att anpassa sig är nyckeln till överlevnad, och vi måste fråga oss ”vad krävs för att anpassa sig till nätverkssamhället?”

Stefan som föreläsare

Det är lätt att smittas av Stefans entusiasm när han beskriver flytten ut på nätet som lika dramatisk och omtumlande som den industriella revolutionen och urbaniseringen. Stefan målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter och genom att peka på framgångsrika exempel. Stefan skräddarsyr varje föreläsning med konkreta och relevanta exempel för varje kund. Han hämtar idéer från olika områden och lyckas med sina föreläsningar utmana, inspirera och underhålla samtidigt som han får dig att stanna upp och tänka till.

Stefans erfarenheter

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Stefan har en bakgrund som fotograf, journalist, PR-konsult och entreprenör. Han är grundare till den digitala PR-byrån Wenderfalck som vunnit en rad priser för kreativitet och kundnöjdhet. 2012 röstades han fram till Årets talare, genombrott.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Stefan Hyttfors